CATAS
Por primeira vez facemos un evento un Venres!!! Nesta ocasión temos a oportunidade de coñecer o viños de José A. Canda Gil, adega Terras do Sur, o mesmo que poder degustar as esquixitas conservas da man de Conservas Mareterra Deluque. Proxectos innovadores e moi curiosos, que nos farán descubrir un pouco máis, o nóso potencial gastronómico.
Prazas limitadas.
Por vós!! “Sobraron as palabras”. Os únicos que falaron esta pasada noite foron os viños. Elegancia e finura repartida entre o mestura branco “Otero”, e acabando co impresionate “Puto Caíño”. Entre medias albariños 100%, espectacular tinto caíño e merenzao, “A Toxeira” así como mencía, cabernet sauvignon... e ata un doce!! “O Moncho do Tarrastal”. Afortunados nós por acoller a estes dous fenómenos que, seguro, marcarán un antes e un despois dos viños que se poden facer en Redondela. Moitas grazas Xurxo e Lubis, vémonos no furancho.
Comentarios
Publicar un comentario